Vil du udstille på Bolig Udland messen?

Copenhagen Golf Show og bolig-udland.dk er gået sammen om at starte en ny type messe i danmark med fokus på Golf og feriebolig i udlandet – og du inviteres hermed til at deltage.

En inspirerende salgsplatform

Med vores branchekendskab har vi arbejdet intensivt på at udvikle et nutidigt, enkelt og nytænkende messekoncept hvor salget og præsentationen af boliger er i højsædet. Det er lykkes og vi kan derfor tilbyde dig for en messeplatform, der indeholder:

 • Målrettet fokus på feriebolig i udlandet

  vi har samlet alt under et tag – Boliger og repræsentater fra 15 lande er repræsenteret

 • Expert Rådgivning fra branchens vigtigste aktører

  I samarbejde med advokater med expertise i de forskelllige lande, revisorer med forstand på hvordan man som dansker skal forholde sig rent skatteteknisk, lokale experter med fokus på boligmarkedet anno 2015 og mange flere, vil i løbet af messen sørge for at messen bliver en helhedsoplevelse for de besøgende.

 • Det perfekte venue

  Grøndahl Multi center danner den helt rigtige ramme for en nærværende bolig-udlands messe, hvor du kan møde dine kunder i et inspirerende og involverende miljø.

 • Masser af inspiration for de besøgende

  spændende foredrag, konkurrencer, aktivitetszoner og kulinariske oplevelser.

 • Et succeskriterie der starter med dig

  vores mål er at etablere en økonomisk sund messe med øje for, at du som udstiller måler din succes på bundlinjen. Der skal sælges boliger og ydelser på og umiddelbart efter messen. Det skal med andre ord være både inspirerende, hyggeligt og givende for såvel udstillere som besøgende at deltage på messen.