Danmarks nye messe for bolig i udlandet

Grundet det store udbud og de lave priser, er det igen blevet populært at købe bolig i udlandet. Danmark og de danske købere har brug for en professionel bolig-udlands messe, hvor de kan mødes med agenter, banker og bygherrer og hvor man kan “face to face” snak om ens muligheder.

Målet er at skabe en “totaloplevelse”, hvor de potentielle købere går fra messen med al den nødvendige viden de behøver for at komme i gang med processen.

Målet er at messen skal være det naturlige sted at starte, for enhver dansker der har en drøm om en bolig i udlandet.

I samarbejde med Copenhagen Golf Show

Undersøgelser viser, at Spanien er nummer 1 valg blandt de danskere, der drømmer om et hus i udlandet. Vores naturlige fokus på messen er derfor indstillet på Spanien.

Vores samarbejde med copenhagen golf show show passer også godt med Spaniens ry, som Europas golf mekka # 1.

Vi garanterer, at der vil være boliger der lige præcis rammer dine ønsker og krav!

Råd og vejledning om at købe fast ejendom i udlandet

Der vil også være advokater med speciale i køb af bolig i udlandet til stede. Så kom forbi til en snak og få alt den nødvendige information du har brug for til at komme igang. Vores eksperter er klar til at hjælpe dig.

Derudover vil der være adgang til materiale fra en bred vifte af aktører i branchen, såsom, banker, biludlejningsfirmaer, flyselskaber, flyttevirksomheder, forsikringsselskaber, revisorer, oversættere, bygningskonstruktører og mange flere.

Med andre ord – Alt du behøver for at få et godt overblik er samlet ét sted!

Vil du sælge?

Bolig-Udland og vores partnere i netværket er, grundet den store efterspørgsel, konstant på udkig efter flere boliger til salg. Så hvis du vil sælge (eller udleje) din bolig så kom forbi messen til en snak om uligheder. Hvis du kontakter os i nogenlunde tid inden messen kan vi også nå at sætte den til salg (eller leje) på selve messen.

Kom forbi og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din bolig.

Konkurrencer

Der vil i løbet af dagen blive afholdt konkurrencer med flotte præmier fra vores sponsorer.

Besigtigelsesrejser

Bolig Udland og vores partnere tilbyder komplette besigtigelsesrejser med store rabatter til alle der kommer forbi messen.

Fra boligdrøm til drømmebolig – Vi gør drømmen til virkelighed. Tiden er inde til at lade drømmen om bolig i udlandet blive en realitet.